27 april 2024 16:59
Fotboll

Örsundsbro utklassat av Bälinge 2 borta - med 0-5

Örsundsbro utklassat av Bälinge 2 borta - med 0-5Örsundsbro utklassat av Bälinge 2 borta - med 0-5
26 april 2024 21:29
Fotboll

Klar seger för Örsundsbro mot Ullfors på Åvallen

Klar seger för Örsundsbro mot Ullfors på ÅvallenKlar seger för Örsundsbro mot Ullfors på Åvallen
21 april 2024 19:11
Fotboll

Halvtidsledning blev bara en poäng för Örsundsbro

Halvtidsledning blev bara en poäng för ÖrsundsbroHalvtidsledning blev bara en poäng för Örsundsbro

Storvreta AIK för tuffa för Örsundsbro - förlust med 7-11

Storvreta AIK för tuffa för Örsundsbro - förlust med 7-11Storvreta AIK för tuffa för Örsundsbro - förlust med 7-11
17 mars 2024 15:29
Innebandy

Förlust för Örsundsbro trots mål av Felix Lundberg och William Karlsson

Förlust för Örsundsbro trots mål av Felix Lundberg och William KarlssonFörlust för Örsundsbro trots mål av Felix Lundberg och William Karlsson
10 mars 2024 15:27
Innebandy

Tilde Berntsson tvåmålsskytt när Enköping U vann

Tilde Berntsson tvåmålsskytt när Enköping U vannTilde Berntsson tvåmålsskytt när Enköping U vann
8 mars 2024 20:59
Innebandy

Seger för Örsundsbro mot Uppsala Life U

Seger för Örsundsbro mot Uppsala Life USeger för Örsundsbro mot Uppsala Life U
3 mars 2024 05:00
Priser & utmärkelser

Ossis minnesfond prisade Enköpings handbollsprofiler: "Mersmak"

Ossis minnesfond prisade Enköpings handbollsprofiler: "Mersmak"Ossis minnesfond prisade Enköpings handbollsprofiler: "Mersmak"
"Känner sig ärad, även om man blir lite chockad"
1 mars 2024 22:33
Innebandy

Örsundsbro höll inte hela matchen borta mot Fyris Nabla

Örsundsbro höll inte hela matchen borta mot Fyris NablaÖrsundsbro höll inte hela matchen borta mot Fyris Nabla
23 februari 2024 21:01
Innebandy

Tung hemmaförlust för Örsundsbro mot Saga U

Tung hemmaförlust för Örsundsbro mot Saga UTung hemmaförlust för Örsundsbro mot Saga U
17 februari 2024 16:08
Innebandy

Örsundsbro ryckte i sista perioden och vann mot Bålsta

Örsundsbro ryckte i sista perioden och vann mot BålstaÖrsundsbro ryckte i sista perioden och vann mot Bålsta
9 februari 2024 21:46
Innebandy

Örsundsbro avgjorde mot Roslagsalliansen i tredje perioden

Örsundsbro avgjorde mot Roslagsalliansen i tredje periodenÖrsundsbro avgjorde mot Roslagsalliansen i tredje perioden
5 februari 2024 05:00
Föreningsliv

Ledarkrisen: Nya föräldrar väljer bort idrotten

Ledarkrisen: Nya föräldrar väljer bort idrottenLedarkrisen: Nya föräldrar väljer bort idrotten
"Man tycker man betalat en avgift, då är man klar"

Derby, derby, derby – tre lag från Enköping i samma grupp

Derby, derby, derby – tre lag från Enköping i samma gruppDerby, derby, derby – tre lag från Enköping i samma grupp
Silly season EnköpingTvå lag saknar tränare
21 januari 2024 15:28
Innebandy

Örsundsbro och FBC Uppsala delade på poängen

Örsundsbro och FBC Uppsala delade på poängenÖrsundsbro och FBC Uppsala delade på poängen

Felix Lundberg fixade segern för Örsundsbro

Felix Lundberg fixade segern för ÖrsundsbroFelix Lundberg fixade segern för Örsundsbro