15 december 2023 21:06
Innebandy

Segerlös svit bröts när Örsundsbro vann mot Storvreta AIK

Segerlös svit bröts när Örsundsbro vann mot Storvreta AIKSegerlös svit bröts när Örsundsbro vann mot Storvreta AIK
9 december 2023 15:09
Innebandy

Örsundsbro tog stark poäng borta mot Vaksala Legends

Örsundsbro tog stark poäng borta mot Vaksala LegendsÖrsundsbro tog stark poäng borta mot Vaksala Legends
3 december 2023 19:10
Innebandy

Förlust på bortaplan för Örsundsbro mot Uppsala Life U

Förlust på bortaplan för Örsundsbro mot Uppsala Life UFörlust på bortaplan för Örsundsbro mot Uppsala Life U
1 december 2023 21:06
Innebandy

Målfest när Enköping U krossade Örsundsbro

Målfest när Enköping U krossade ÖrsundsbroMålfest när Enköping U krossade Örsundsbro

Förlust för Örsundsbro mot Saga U med 3-4

Förlust för Örsundsbro mot Saga U med 3-4Förlust för Örsundsbro mot Saga U med 3-4
12 november 2023 15:02
Innebandy

Oavgjort möte mellan Örsundsbro och Bålsta

Oavgjort möte mellan Örsundsbro och BålstaOavgjort möte mellan Örsundsbro och Bålsta
25 oktober 2023 22:03
Innebandy

Förlust på bortaplan för Örsundsbro mot Roslagsalliansen

Förlust på bortaplan för Örsundsbro mot RoslagsalliansenFörlust på bortaplan för Örsundsbro mot Roslagsalliansen

Seger för Örsundsbro med 9-7 mot FBC Uppsala

Seger för Örsundsbro med 9-7 mot FBC UppsalaSeger för Örsundsbro med 9-7 mot FBC Uppsala
9 oktober 2023 08:29
Innebandy

Örsundsbro höll inte hela matchen borta mot Löjte

Örsundsbro höll inte hela matchen borta mot LöjteÖrsundsbro höll inte hela matchen borta mot Löjte
8 oktober 2023 14:07
Innebandy

Målfest för Enköping U hemma mot Örsundsbro

Målfest för Enköping U hemma mot ÖrsundsbroMålfest för Enköping U hemma mot Örsundsbro

Stark andra halvlek räckte för Örsundsbro

Stark andra halvlek räckte för ÖrsundsbroStark andra halvlek räckte för Örsundsbro
14 september 2023 21:31
Fotboll

Halvtidsledning blev bara en poäng för Örsundsbro

Halvtidsledning blev bara en poäng för ÖrsundsbroHalvtidsledning blev bara en poäng för Örsundsbro
14 september 2023 21:30
Fotboll

Örsundsbro vann - efter Matilda Berghedens hattrick

Örsundsbro vann - efter Matilda Berghedens hattrickÖrsundsbro vann - efter Matilda Berghedens hattrick
10 september 2023 17:58
Fotboll

Bortaförlust för Örsundsbro mot VP Uppsala

Bortaförlust för Örsundsbro mot VP UppsalaBortaförlust för Örsundsbro mot VP Uppsala
8 september 2023 21:36
Fotboll

Förlust för Örsundsbro trots mål av Jakob Smedlof och Samuel Thorsell

Förlust för Örsundsbro trots mål av Jakob Smedlof och Samuel ThorsellFörlust för Örsundsbro trots mål av Jakob Smedlof och Samuel Thorsell
3 september 2023 21:29
Fotboll

Matilda Bergheden nätade i Örsundsbros förlust

Matilda Bergheden nätade i Örsundsbros förlustMatilda Bergheden nätade i Örsundsbros förlust
3 september 2023 18:58
Fotboll

Jakob Smedlof matchvinnare när Örsundsbro vann mot Hagby

Jakob Smedlof matchvinnare när Örsundsbro vann mot HagbyJakob Smedlof matchvinnare när Örsundsbro vann mot Hagby