ERK har haft ett tufft schema hittills och ställts mot bland annat Pingvin (serieledare) två gånger och Exiles en.

När Göteborg, som just nu ligger trea i serien två poäng före ERK och Södertälje, kommer på besök är det vinst som gäller för Enköping.

– Så är det ju. Det är en match vi absolut siktar på att vinna och det är en match vi måste vinna om vi vill vara med i höst, säger Robin Fransson i ERK.

Lagen har mötts en gång tidigare under säsongen. Då vann Göteborg med en poäng.

– Jag tycker att vi egentligen var, och är, betydligt bättre än dem. Det var våra egna misstag som fällde oss i den matchen. Kan vi bara hålla vår matchplan den här gången så ser inte jag några bekymmer kring att vi ska kunna vinna matchen, konstaterar Fransson.

Förra helgen föll ERK borta mot starka Pingvin, men man gjorde trots allt en stark andra halvlek som man kan ta med sig.

– Uppfattningen är att vi var riktigt svaga de första fem minuterna den matchen. Sedan var det i mångt och mycket jämnt under framför allt andra halvlek och det kan vi ta med oss.

Till den matchen saknade Enköping en hel del spelare på grund av skador. Läget är detsamma nu, men man ser ändå optimistiskt på matchen.

– Vi har haft riktigt bra träningar med mycket folk, även om det fortfarande är en hel del skador. Men det är bara att försöka spela så bra vi kan så ska det kunna gå vägen.