I samband med hemmamatchen mot Surahammar tilldelades Håkan Hagman ESK Club 100:s stipendium för sina insatser inom föreningen.

– Det kändes väldigt hedrande. Man blir väldigt glad över sådant och att det arbete som man lägger ner uppskattas, säger Hagman.

Priset fick han bland annat för sitt arbete med att bygga upp en hemsida för förenings alla cuper. Men också för att han ansvarar för att matchläggningarna för föreningens olika lag.

– Jag tog tag i det för några år sedan. Det är svårt och kräver mycket tid och planering, men jag kände att jag kunde ta på mig det i och med att jag hade lite kunskap om det sedan tidigare.

– När det gäller cuperna så är det väldigt glädjande att vi har den nya hallen nu. Jag har varit inblandad i cuperna under många år och nu hoppas vi kunna utöka dem mycket jämför med när vi bara haft en ishall.

Håkan Hagman kom in i ESK i samband med att hans son, Pontus Hagman, började spela hockey.

– Jag var med som ledare för det duktiga 98/99-laget. Det är väldigt roligt att se hur bra det gått för dem.

Pontus är numera försvunnen från föreningen och återfinns numera i AIK. Precis som de andra talangerna från laget: Jonatan Berggren (Skellefteå), Filip Hasa (Frölunda) och Gustav Lindberg (Linköping).

Men Håkan, han har blivit kvar.

– Jag tycker det jag gör är så roligt, så egentligen är hela situationen en win-win för mig och föreningen. Trots att jag inte längre har kopplingen genom sonen så har jag fortsatt för att jag tycker det är roligt.