Tillskott på tränarbänken i Fanna

Fanna BK får ett tillskott i tränarstaben den kommande säsongen. Nermin Sejdinovic, 28, från Enköping kommer att göra Alexander Alan sällskap i herrorganisationen.

Fanna BK får ett tillskott i tränarteamet.

Fanna BK får ett tillskott i tränarteamet.

Foto: Anders Forrngren

Fotboll2019-11-21 06:00

Det rör på sig även på ledar- och tränarfronten i Fanna BK. Efter att tidigare ha presenterat flera spelare som valt att förlänga med klubben så kommer nu nästa namn: Nermin Sejdinovic.

28-åringen, bosatt i Enköping, kommer att ingå som assisterande tränare och lagledare i herrorganisationen den kommande säsongen.

– Det ska bli fantastiskt roligt och jag är förväntansfull inför att få jobba ihop med de andra i ledarstaben och få jobba med duktiga fotbollsspelare mot de mål och krav som vi har, säger han i en presentation på Fanna BK.s hemsida.

Som spelare har Sejdinovic spelat i ett flertal olika Upplandsklubbar, till exempel Skutskär, Gamla Upsala SK och Procyon. Mest bekant för Enköpingspubliken är han kanske från Syrianska FF där han vann division 6 som spelare under sin kommande tränarekollega Alexander Alan.

Som tränare kom genombrottet under fjolåret då Sejdinovic förde Gideonsberg till serieseger i division 4 Västmanland.

– Det är en ung och ambitiös kille som vi fastnat för. Han lyckades vinna fyran i Västmanland med Gideonsberg och han är väldigt driven och engagerad, säger sportchefen Benjamin Tanovic. 

– Jag kommer att bidra med vinnarmentalitet, seriositet, hårt jobb och mycket energi samt hjälpa de andra i ledarstaben att ge spelartruppen de bästa möjligheten att utvecklas och lyckas, säger Nermin Sejdinovic själv.

Nermin Sejdinovic tillsammans med sportchef Benjamin Tanovic.
Nermin Sejdinovic tillsammans med sportchef Benjamin Tanovic.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!