Det var redan i testmatchen med ESK som Paramio åkte på en tuff smäll, som fortfarande håller henne borta från fotbollsträning.

– Det handlar om tre ligament som är trasiga och en benbit som ryckts med i smällen. Läkarna sa att det kommer ta upp till sex månader, och det har gått två månader sedan skadan nu, säger Stephanie Paramio, som tidigare spelat för både BK30 och Gideonsberg.

Seriepremiären den 13 april mot Bele Barkaby känns i dag avlägsen för ESK-spelaren.

– Läkarna säger juni, men själv hoppas jag att jag är tillbaka i maj. Jag kör rehab på sjukhuset i Västerås nu, och har fått bra hjälp där, säger Stephanie Paramio, som är ett av många nyförvärv i ESK:s trupp den här säsongen.

Paramio skrev på för ESK efter närmare en säsongs uppehåll, men är väldigt motiverad att komma tillbaka i spel.

– Det är lite tråkigt att det här hände, men jag är mer motiverad än någonsin, efter ett års uppehåll, säger Stephanie Paramio.

Det var i en testmatch för drygt två månader sedan som Paramio skadade foten. Det som hon inte hoppades vara så allvarligt då, var i själva verket mycket värre.

– Jag kommer inte riktigt ihåg vad som hände, mer än att jag skulle täcka ett skott, då small det och då vek sig foten, säger Stephanie Paramio.

Trots skadeeländet försöker hon hålla modet uppe, och besöker träningarna i Enköping titt som tätt. .

– Jag åker ändå dit. Jag vill känna att jag är en del av truppen, säger Stephanie Paramio.

Vad tror du om ESK den här säsongen?– Det är svårt att säga, men jag hoppas att det går bra. Tuppen kanske är lite tunn just nu, men jag hoppas att vi får ihop det bra, säger Stephanie Paramio.