Håbo FF avslutade säsongen med förlust

Det blev inga poäng för Håbo i kvalet till division tre.

Det blev förlust i säsongens sista match för Jonathan Sjögren och hans Håbo FF.

Fotboll2019-10-19 15:40

Håbo FF förlorade även den avslutande, och för båda lagen betydelselösa, matchen i kvalet till trean. Håbo ställdes mot Vaksala på bortaplan.

I den 18:e minuten tog hemmalaget ledningen genom Dennis Fredriksson. Det var dock Håbo som hade det största bollinnehavet under den första halvleken men lyckades inte förvalta det till några mål även om det var nära vid ett flertal tillfällen.

Håbo fick till slut in bollen. Det var i minut 73 men då valde domaren att döma bort det för knuff efter hörna. Därmed kunde Vaksala hålla undan och vinna med matchens enda mål.

Det blev Spånga som tog klivet upp till trean då man lyckades klara 1–1 mot gotländska Levide i den sista omgången. Håbo blev jumbo i fyrlagstabellen.