Tremannalag slogs om guldet

Aldrig har väl parkeringen vid Vikingahallen varit så packad med bilar som en tisdag i november, då den traditionella höstserien i boule skulle avgöras.

Guldet gick till PRO Enköping lag: Ove Boren, Stig Häll och Sture Ansebo.

Guldet gick till PRO Enköping lag: Ove Boren, Stig Häll och Sture Ansebo.

Foto: Eimer Boman

Föreningsliv2019-12-06 07:00

Alla kom med sina kaffekorgar in i den sköna värmen och glöggdoften. Spänningen steg snabbt, här behövdes inga hörapparater. 

16 tremannalag som under ett långt gruppspel har kvalat till denna final, fick nu börja om från noll. Koncentrationen är mycket viktig i boulespel, det gäller att hålla en hög lägsta nivå och att inte prata så mycket i onödan.

Birgitta och Bengt Olof Lennartsson och deras stab hade lagt ner mycket jobb för att dagen skulle bli riktigt bra, bland annat hade de skaffat ett dignande prisbord. De avtackades med blommor och varma applåder. Domaren hade fullt upp med att mäta millimeterna vid alla jämna kast, men allt gick lugnt till som vanligt.

Guldet gick till PRO Enköping lag: Ove Boren, Stig Häll, Sture Ansebo. Silver tog SPF Trögt lag: Anders Andersson, Barbro Hellström, Nils Eriksson och bronset gick till PRO Enköping lag: Kjell Andersson, Berit Norling, Sören Wengström.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!