Insändare Grattis Enköpings kommun! Hur mycket pengar lyckades ni dra in på Idrottshusets parkering under onsdagskvällen? Massor, förmodar jag!

Låg ert upphandlade parkeringsbolag i startgroparna när klockan slog 18:01 och alla barn började sin våruppvisning i Idrottshuset och de stressade föräldrarna lyckats fylla alla parkeringsrutor och dessutom försökt ställa sej i ytterkanterna av parkeringen för att få plats. Ganska snyggt och ordentligt för att inte hindra bilarnas framkomst

Men den delen var avsedd för bussar!! Visst, argumentet ”Regler är till för att följas” , men kan man inte vara lite human vid ett tillfälle som detta?

Och, hur många bussar behöver plats 18:00 när Idrottshuset är fyllt av barn och ungdomar som har våruppvisning ? Man skulle kanske kunna hoppas på lite överseende och hygglighet mot barn och föräldrar.

Jag är inte själv drabbad av någon parkeringsbot, men jag såg förälder efter förälder som plockade parkeringslappar från sina bilar. Om det blev en glad och trevlig kväll för dom? Knappast! Jag säger bara ”Skämmes ta mej fan”!